Ridetur til Folldal 12.-14. juni

Helga 12.-14. juni drar Byåsen 4H på ridetur i fjellet rundt Kvistli, like i nærheten av Hjerkinn. Vi drar fredag ettermiddag fra Trondheim og setter opp telt på Kvistli ved ankomst. Lørdag morgen pakker vi leiren, saler på hestene, og drar på ridetur ut i fjellet. Vi sitter på hesteryggen i ca. 3 timer. Etter en fin tur setter vi opp teltene. Det skal være muligheter for å fiske i vann nedenfor leirplassen. Søndag morgen pakker vi leir og rir tilbake til Kvistli, og kjører hjem til Trondheim igjen på ettermiddagen/kvelden.

Påmeldingsfristen er nå ute.

Voksne som blir med er Anders, Geir, Randi, Snorre og Trond.

Avreise fra Munkvollhallen fredag 12. juni klokka 16:00. Det er plass til alle i privatbiler, og turen opp til Kvistli tar ca. 2,5 timer, pluss do-pauser. Retur en gang i løpet av søndag ettermiddag. Det er vanskelig å anslå eksakt tidspunkt for ankomst tilbake til byen.

Vi tar med mat for turen (middag fredag og lørdag, samt tørrmat lørdag og søndag), men de som tror de blir veldig sultne før vi har slått leir og fått laget mat en gang utpå kvelden fredag, kan ta med en matpakke for turen oppover.

Ta med godt med varme klær (helst ulltøy innerst) og regntøy i tilfelle det blir kaldt og vått i fjellet (kan bli minusgrader på natta, og bare noen få plussgrader på dagtid – Kvistli ligger på 883 meters høyde).

Ta også med en liten ryggsekk for ekstra tøy og mat til rideturene (resten av bagasjen blir transportert med bil, og kan godt pakkes i bag). Sko eller støvler bør ha hæl (hælen er påkrevd for at foten ikke skal kunne skli gjennom stigbøylen og blir sittende fast).